ROMANIJAPRES, 1

SVE NA ČISTINU

Ko je pohulio vjeru pradjedovsku

romanijapres | 21 April, 2017 11:23

КО ЈЕ ПОХУЛИО ВЈЕРУ ПРАЂЕДОВСКУ

Ђе издајник бољи од витеза?
Какву сабљу кажеш и Косово,
да л’ на њему заједно не бјесмо,
па ја рва и тада и сада;
ти издао пријед и послијед,
обрљао образ пред свијетом,
похулио вјеру прађедовску,
заробио себе у туђина.
(Петар Петровић Његош)
Распаде се патриотизам СНСД-а у комаде! Три године Сташа Кошарац и његови страначки компањони не присуствују сједницама Представничког дома Парламентарне скупштине БиХ. Разлог: Шефик Џаферовић је ратни злочинац.О Шефику Џаферовићу, за којег постоје бројна свједочења и записи, те документи који га доводе у везу са ратним злочинима које су починили муџахедини, другом приликом. Него, шта ћемо са нашим „патриотама“!? 
Почело је овако: Фрустрација због изгубљених избора и не учествовања у власти на нивоу БиХ. Скупо плаћени савјетници из иностранства су посавјетовали „витеза“ првог човјека СНСД-а, а он онда своје поданике „витезове“ и „кнегиње“: „Играјте на карту патриотизма, то код народа пали. Ево вам Шефик. И њега се држите. И да знате кад загусти, он ће вам се наћи при руци“.
Послушаше и „витез“ и „витезови“и „кнегиње“. Три године су бојкотовали сједнице због Шефика, а истовремено су „витезови“ и „књегиње“ СНСД-а примали посланичке накнаде. Због патриотизма. И тако је мало требало да витез, поданик, звани Сташа, заборави све оно што је говорио посљедње три године. Заборавио је за шта је оптуживао Шефика Џаферовића. Заборавио је и „витез“ на страдања Срба на Возући. Заборавили су „витезови“ и „кнегиње“ на српска страдања због пара. Не само да су ушли на сједницу Представничког дома, него и испред сале нађоше и новог пријатеља. Шефика Џаферовића. Испричаше се са њим и договорише заједничко гласање. Тако се Шефик нашао при руци!
Питање је: Колико би трајао лажни патриотизам СНСД-ових људи, жељних новца и моћи, да нема акциза? Толико огрезлих у моћи и апетиту ка новцу да користе српску возућку жртву за своје интересе. Користе оно најболније код српског народа: жртву и погибју. Е наши, СНСД-овски „витезови“. И Његош би вас опјевао!

Komentari

Dodaj komentar





Komentar će biti proveren pre nego što se objavi.

Zapamti me

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb