ROMANIJAPRES, 1

SVE NA ČISTINU

BILEĆA: „Savija” se kružni tok, a u centru kozja staza

romanijapres | 05 Septembar, 2018 12:33

Vijest o realizaciji projekta kružnog toka prema Crnoj Gori izazvala je mnogobrojne reakcije kod Bilećana. Jedni kažu ovako, drugi onako, a načelnik opštine Bileća kaže da su gužve u Bileći ogromne i da je ono što je sada Bileći najpotrebnije upravo kružni tok.

Ipak, i jedna i druga grupa Bilećana, a Boga mi i načelnik (osobama od povjerenja) kažu da je ovo samo jedno od onih pustih predizbornih obećanja, koja se naravno, nikada neće realizovati.

Svi se istovremeno pitaju:„Otkud ovolika potreba za famoznim kružnin tokom, kad je centar grada protkan kozjim stazama?”

Pokušaj Nenada Nešića, direktora Direkcije za puteve RS, da ostavi što bolji utisak na Bileću i Hercegovinu, nije uspio, jer Bilećani javno kažu: „Gdje god se Nešić pojavio, obećao je kružni tok. Nije čudo što mu je narod već nadjenuo nadimak „kružni tok”.

Sigurno je da je obećanje o izgradnji kružnih tokova jako moćno u predizbornom periodu i da je to jedan od najjačih magneta za privlačenje glasova, ali ovaj put nam prvo omogućite da kao ljudi prolazimo ulicama bar u centru grada, koje su raskopane već duži vremenski period.”

Razrovane ulice su ovaj put najviše pogodile našu najmladju populaciju. U školu su naravno došli u najnovijoj garderobi i obući, koju je većina nezaposlenih roditelja kupila pozajmljenim novcem. Doći do škole čist i uredan je pravo umijeće, upravo kao što je i zaobići rupe i gomile otpada na koje moraju naići.

Nadamo se da naše najmladje stanovnike neće demoralisati slika našeg grada.
Nadamo se da će oni do svoga posla za koga su kvalifikovani, dolaziti asfaltom u čistoj odjeći i obući.
I nadamo se da ih ovaj famozni kružni tok neće odvesti tamo
odakle nikada neće željeti da se vrate.

ISTOK 

www.istokrs.com 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb