ROMANIJAPRES, 1

SVE NA ČISTINU

MUP-ov helikopter za DNS i SP?!

romanijapres | 05 Septembar, 2018 12:38

Tek što je se slegla prašina oko nedavnog korištenja elikoptera Vlade Republike Srpske za prevoženje Milorada Dodika i Željke Cvijanović na Jahorinu, da bi posjetili podmladak SNSD-a te se brzo vratili natrag u Banjaluku, dobili smo dojavu još jedne zloupotrebe javnog helikoptera za prevoz političara vladajuće koalicije.

Ovaj put Goran Selak, predsjednik banjalučkog odbora Socijalističke partije i Milenko Savanović, ministar rada i boračko-invalidske zaštite Republike Srpske i član Izvršnog odbora SP-a, dovezli su se na stranačko okupljanje u mjestu Dabar kod Sanskog Mosta.

Očevici koji su nam dostavili fotografiju takođe tvrde da se sa njima nalazio visoki funkcioner DNS-a Nenad Nešić, v.d. JP „Putevi Republike Srpske“, a da je za te namjene korišten helikopter MUP-a Republike Srpske.

Za to vrijeme MUP nije u stanju da mnogim svojim zaposlenima isplati naknadu za prevoz, ali ima sredstva za prevoz kadrova DNS-a i SP-a na stranačka okupljanja.

Dok narod grca u dugovima nakon lančanog poskupljenja goriva i životnih namirnica koje im je servirala akcizna koalicija SNSD-SDA-HDZ, njihovi koalicioni partneri arče hiljade i hiljade litara goriva vozikajući se na strančke skupove helikopterima koji su, barem na papiru, javno dobro.

Dobra stvar je što je vlast, ipak, našla način da racionalizuje troškove: veći, komforniji helikopter koji troši više goriva je zadužen za prevoz Milorada Dodika i Željke Cvijanović, dok je manji, okretniji i štedljiviji namijenjen nižim kadrovima DNS-a i SP-a.

(Nas-portal)

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb