ROMANIJAPRES, 1

SVE NA ČISTINU

Kralj pacova nova zvijezda rialitija?

romanijapres | 01 Oktobar, 2018 07:49

Nenad Nešić, "kralj pacova", kako ga zovu u donjem dijelu grada, spreman je, da se nakon poraza na izborima, prijavi u jedan od rialitija koji se emituju na Happy TV. 
 
Nešić i Glavaš su tim povodom nedavno boravili u Beogradu gdje su, između ostalog, platili nastupe Glavaša u Marićevim emisijama.
 
Šta su gledaoci mogli saznati iz trominutnog Glavaševog izlaganja u Jutarnjem programu kod Marića (plaćenog novcem svih građana Republike Srpske) ? Prvo je najavljen kao "Gradonačelnik Srpskog Sarajeva", pa je onda uslijedilo bombardovanje unaprijed naučenim besmislenim frazama, da bi se na svako konkretno pitanje Glavaš osramotio. Prepolovio je broj Srba koji su živjeli u Sarajevu do rata, zatim je pogriješio i broj stanovnika Istočnog Sarajeva. 
 
Nespremni Glavaš je itekako spreman da prvom prilikom zabije nož u leđa svome političkom mentoru Nešiću. Na razgovorima sa predstavnicima drugih političkih partija, za podršku na dan izbora trguje svim i svačim. Čak i Nenadovim glasovima za PS BiH.
 
Sama kampanja kralja pacova ima sve oblike rialitija. Tu su bivši funkcioneri, varalice, starlete, sitni kriminalci i krupni magacioneri, propali muzičari, nepismeni obožavaoci, ukratko-sastav svakog od današnjih rialitija. Komentari na društvenim mrežama su preslikani sa SMS poruka podrške učesnicima rialitija: "Stanija do pobjede", "Kia naj bolja si", "Neške do pobjede", "Glavaš ti si naj bolji neznam šta hoće ostali".
 
Naš izvor nam tvrdi da su srbijanski producenti oduševljeni ponašanjem i komentarima Nešićevih obožavatelja do te mjere da im je predložen kolektivni ulazak u jedan do rialitija. Neprovjerene informacije nam govore da je za Nešića i njegovu ekipu organizovan potpuno novi format rialitija čiji je radni naziv "U pacovskom gnijezdu".
 
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by blog.rs - Design by BalearWeb